Бивша звезда на bTV: Всички мисирки в курника на Хекимян слугуват на Прокопиев и Кирил Петков

7 Dni Bulgaria21.02.2022
Антон Хекимян, Георги Тошев

С изключение на три медии – Afera.bg, 24 часа и Агенция ПИК, (която предаваше на живо), всички телевизии се изпокриха като мишки за разпита ми във Върховна касационна прокуратура по сигнала с корумпираните политици, който внесох миналата седмица.

Нямах съмнение, че БТВ, Нова и БНТ си затварят очите за корупцията на сламения премиер Кирил Петков и олигарха Иво Прокопиев, който го инсталира във властта.

И как иначе, след като кръгът „Капитал“ представлява интересите на скандални руски олигарси и Китай, които безпрепятствено си купуват от тях „златни“ български паспорти и овладяват ключови позиции от българската държава и икономика.

Целият бизнес холдинг на покойния собственик на БТВ Петер Келнер е ориентиран към Русия и Китай с огромни доскоро политически протекции от Прага (по информация на „Дойче веле“ и още много западни медии). Защо се учудвате, че китайските бройлери и мисирки от курника на БТВ Хекимян, Цънцърова, Жени Баджака и Индиеца слугуват и кудкудякат като маши на Прокопиев и неговата кукла на конци #ПростоТоКиро?!

Ако трябва ще стигнем и до Брюксел и Вашингтон, но измамниците ще бъдат разобличени пред света.

От профила във Фейсбук на Николай Бареков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ