Над закона: Депутатска кола запуши община Стамболийски, кметът сезира полицията

274360984_340502444753356_6921187067209989353_n

Служебен фолксваген на парламента е нарушил знака за влизане и паркиране пред главния вход на община Стамболийски и това накара кмета Георги Мараджиев да сезира полицията. Според очевидци в нея е бил депутатът от „Възраждане“ Стоян Таслаков. Той живеел в градчето, но е избран от Пазарджишкия район

Кметът изригна във фейсбук

“За 6 години, откакто съм кмет, по-нагъл шофьор не съм виждал! Да спреш пред входа на Общината, да нарушиш всички правила, да затвориш с автомобила си главния вход за граждани и служители – еее!!! По-голяма мотика от този няма! И после защо кметът пише гневни постове! Не може да направиш цигулка от дърво, което е расло да бъде дръжка на мотика! Поредният цървул с мечта да стане трандафор!’

Според служители парламентарната лимузина е „акостирала“ точно в 11,55 часа днес и е престояла около 20 минути. През това време хората се промушвали, за да влязат в сградата на кметството.

Мараджиев е подал сигнал в местното районно управление, в което настоява шофьорът да бъде открит и глобен по Закона за движение по пътищата. „Дори полицейските автомобили влизат в тази зона само с пропуск“, уточни кметът.

Депутатът обясни, че е бил в общината служебно и отрече да е ходил да си върши лична работа. Таслаков твърди, че автомобилът не е запушил входа на общината. „Просто на снимката, която е публикувана така изглежда“, каза той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ