Лора Крумова подгони 120 кила! В „Нова“ се чудят как да я снимат, за да скрият, че съвсем се ошишка

7 Dni Bulgaria22.02.2022
лора крумова

Лора Крумова тотално е загубила битката си с наднорменото тегло.

Водещата на Нова телевизия гони 120 кила и снагата й толкова е наедряла, че й се налага да я крие под огромни палта и якета.

Тежкотонажната журналистка вече трудно влиза в автомобила си, а когато все пак успее да се вмъкне, в купето не остава почти никакво свободно пространство.

Онзи ден замязалата на гигантска матрьошка Лора попадна в обективите на папараците ни, докато пристъпяше тежко към паркираната си в центъра на София кола.

Когато стигна до вехтото си возило, облечената в шуба XXL размер тв звезда отключи предната лява врата и бавно се намести на шофьорската седалка. После си глътна наедрелия корем, за да не опира във волана, подаде газ и след кратка маневра отпраши към работното си място

Лора е на само на 42 гoдини, но заради ошишкването си изглежда доста по-възрастна. Заради това пък в телевизията се чудели от какъв ъгъл да я покажат, за да изглежда по-добре.

Тя започна да пълнее още при първата си бременност, но след раждането на сина си Явор се подложи на строг хранителен режим и успя да влезе в прилична форма. Като зачена дъщеря си Мира, отново надебеля драстично и оттогава е неизменно в свръхтежка категория. Близки дo Крумова издaвaт, чe тя oпитвaлa ĸaĸвo ли нe, зa дa се втали, а в един момент се примирила, че има „по-едър кокал” и зарязала мъчителните диети.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ