Стъки избухна: Кого обслужва Костадин Костадинов? Разиграват ни театър

Станислав Недков - Стъки

Кого обслужва Костадин Костадинов?

Защо отклонява общественото недоволство от непосилните цени на храни, ток и горива, организирайки протест не срещу тези неща, а срещу измисления зелен сертификат? Та нали съвсем скоро ЗС ще бъде отменен и вече не е на дневен ред?

Вън от съмнение е, че инсталираният с венецуелските машинки Кирил Петков е толкова неподготвен за премиерския пост, че когато и да протестираме срещу него, все ще сме закъснели. С какво обаче Костадинов е по-различен от него, след като и той подменя дневния ред, занимавайки ни с вече решени неща?

Защо се пилее обществена енергия и се подлъгват хората, вместо да се оказва натиск върху правителството за решаване на жизненоважните проблеми – растяща инфлация, унизителни заплати, фалиращ бизнес и прочие.

Вместо да създава задръствания в центъра на София и да блокира улици, Костадинов и неговата парламентарна група трябваше да са на друго място – в парламента, където в същия момент се обсъжда бюджета за 2022 година. Те трябваше да бъдат в зала и да дават своите градивни предложения за справедливо разпределяне на обществения ресурс, защитавайки интереса на полицаи, пожарникари, музейни работници, миньори и енергетици от Маришкия басейн, и множество други протестиращи.

Но защо да се учудваме, след като от известно време насам, чувам мнения, че Костадинов и Румен Радев ни разиграват театър на доброто и лошото ченге. Припомняйки си близкото минало, когато Костадинов и неговите симпатизанти следваха Радев на всички негови събития, съм склонен да вярвам на тези твърдения.
Фактът, че днешния протест беше на метри от президентството и Костадинов дума не обели срещу Радев – този, който ни докара това некадърно управление, още повече затвърждава съмненията, че двамата играят в един отбор

от фейсбук профила на Станислав Недков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ