Борисов от Котел: Радев така раздели нацията, че дори на националния празник човек трябва да избира място където да отиде

1646302971-clipboard041ssssssssssssss

По повод Националния празник на Република България – 3- ти март и в памет на загиналите за свободата на България, лидерът на „ГЕРБ“ Бойко Борисов поднесе цветя пред паметника на Георги Раковски в Котел.

Той честити празника на хората, която се бяха събрали на площада. Заедно с Борисов бяха зам.-председателят на ГЕРБ Домислав Дончев, Делян Добрев, Десилава Танева и Георг Георгиев.

„Румен Радев така раздели нацията, че дори на националния празник човек трябва да избира място където да отиде – където да говорим за обединение, а не са разединение.

Днес има агресия, има война – целият демократичен свят осъдихме това. В същото време да си забравиме историята – загиналите войници, които са си дали живота, за да се освободим.

На Радев не му е достатъчно вече, че се опита нас да ни раздели – ами цепи и другите партии. Вижте какво се случва с БСП, Промяната, Да България – отидоха на по 3,4 процента и с това управляват.

Спомнете си лошите проракувания за Румен Радевата – и ето, тя дойде. Опашките по бензиноностанциите, чудовищният скок на тока. Никакво строителство. Край. Да го забравят българите. Всичко това доведе Румен Радев.

Винаги съм казвал, че Радев е умен човек. И той разбра, че тези ще го завлекат на дъното. И трескаво преформатира политическото пространство. Сега му трябва някой, който да замести „Продължаваме промяната“ – каза Борисов.

Това управление ще ни завлече на дъното, те са еманацията на корупцията. Абсолютно неподготвени са. В денят в който започна войната, правят сделки с газ. Изпразниха хранилището в Чирен в 2 през нощта и печелят милиони на гърба на хората.

„Имат още 2,3 сделки да направят и няма да можете да ги намерите“ .



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ