Дясната ръка на генерал Стефан Янев заподозря, че Кирил Петков е луд: Психозата се задълбочава

7 Dni Bulgaria15.03.2022
payimage-507570

От Фейсбук профила на Ралица Симеонова към статия на „Дневник“ със заглавие „Кирил Петков: Руските хибридни атаки ще ги поемем, но българските са престъпление“.

На крива ракета, нали знаете, хибридните атаки й пречат.

Хората, видите ли, били манипулирани! Това е в контекста на паниката за различни видове стоки – горива, олио и пр. Явно цените изобщо не са такива, каквито изглеждат, а инфлацията е абсолютен мираж. По утвърдена вече традиция предишните са виновни за всичко. А ние, от друга страна, „много искаме, ама нямаме желание“. В този ред на мисли темата за радиоактивния хляб няма и да я коментирам, защото неизбежно ще трябва да включа в анализа някоя и друга психическа девиация. Най-притеснителното обаче е тази дълбока неприязън на управляващите към различното мнение, която те вече трудно съумяват да прикрият. Говоренето май ще се превърне в привилегия, достъпна за малцина. Дано да не съм права, но ми се струва, че докато инфлацията е съвсем реална и заплашва да премине в стагфлация, свободата на словото скоро наистина може да стане мираж.

Разбирам, че сме свидетели на сериозна психоза, която очевидно се и задълбочава. Но не мога да приема, че се опитват да ни я наложат като норма.

Припомняме, че, Ралица Симеонова беше зам.-министър на отбраната при Стефан Янев и шеф на кабинета му докато беше служебен министър. Тя напусна поста на зам.-министър след като бе гласувана оставката на Янев с мотива, че не иска да изпитва срам и неудобство от политиките на кабинета.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ