Адвокатът на Хубчев заплаши с прекратяване на споразумението с Левски

Петър Хубчев

Адвокатът на Петър Хубчев Георги Градев заплаши с прекратяване на споразумението между наставника и Левски за разсрочено изплащане на дълга на „сините“ към специалиста. В публикация в социалните мрежи Градев заяви, че вече е прекратена вариацията на договор между двете страни, а ако нарушенията от страна на изпълнителния директор Ивайло Ивков продължат, ще бъде прекратен и основният договор. Той най-вероятно визира изнесените по-рано през деня данни за платените от Левски към Хубчев пари през миналия месец, с което се нарушава клаузата за конфиденциалност.

„Петър Хубчев прекрати вариацията на споразумение с ПФК ЛЕвски поради системно нарушаване на клаузата за поверителност от страна на клуба в лицето на Ивайло Ивков.

При следващо нарушение, Петър Хубчев ще прекрати основното споразумение с ПФК Левски.

Договорите трябва да се спазват!

Освен това Ивайло Ивков не каза истината, че в клуба няма неплатени заплати. Клубът дължи заплати на двама от бившите си играчи. Срокът за плащане е 31 март.“, написа Градев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ