Кокорчо напълни гащите, 6 патрулки и 20 полицаи го пазят от младежи, дошли с белезници за министъра

николай алгафари

„Телевизионният тигър Асен Василев се уплаши от младежите на ГЕРБ. С група колеги решихме да изчакаме г-н министъра преди участието му в БТВ и да му подарим няколко чифта белезници, с които да ни арестува и хвърли за 5 г. в затвора“, заяви в свой пост Николай Алгафари, който е част от Младежи ГЕРБ.

Той припомни, че именно Василев се заканваше по телевизора. На влизане Василев обаче е влязъл от задния вход и е избегнал срещата с тях. Все пак те са решили да го изчакат и на трите входа, съвсем любезно.

„През това време на всеки от трите входа дойдоха по 2 патрулки и 1 бус на жандармерията – общо 6 автомобила, 3 буса и над 20 униформени! А ние само искахме да поговорим с Асен, нали с Киро обещаваха, че ще ходят пеш и ще говорят с всеки гражданин. Ефирният мъжкар обаче избяга позорно през подземния паркинг на НДК и видяхме само задницата на министерския му автомобил. Този надмина и Орешарски, който поне ползваше само задните входове/изходи“, допълни още Николай Алгафари



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ