Див екшън: Столичен джигит скочи да бие колега с метална палка и стана страшно

Screenshot_20220323-115559

Страшен екшън се е разиграл на един от изходите на София. Това става ясно от кадри, които се появиха във фейсбук групата „Забелязано в София“.

Действието се развива близо до автокъща и бензиностанции. На кадрите се вижда как мъж, който шофира скъпо возило, препречва пътя на друг шофьор, излиза от колата си и налита да го бие с метална палка.

„Ерген по трасето! Вие сте“, пише авторката на публикацията, която буквално подпали мрежата.

„В нормална държава за подобно деяние се влиза в затвора! #агресиянапътя СДВР Столична Полиция.

От автора: „Караше като ненормален между лентите в час пик на Околовръстното в София! Застигна ме с къси, дълги и като ме изпревари отдясно, се изравни с клаксон, а аз му отвърнах с клаксон и ръкомахане, че е луд!“

Подадено е оплакване в МВР и се води преписка по случая. А какво е казал на човека служител на реда, седнете да не паднете: „аз ако бях, щях да сляза и да се саморазправям, може и да ме набият…. ама какво от това…“ Представяте ли си до какво ниво сме стигнали?“, пише тя.

Постът на дамата стана повод за бурна дискусия в мрежата. И докато едни негодуват срещу поредната просташка изцепка, други се подиграват на младия мъж, решил да демонстрира сила на пътя.

„На такива „тарикати“ и милиметър не им мърдам! Поршета, къси-дълги, клаксони, къси гащи… изобщо не ме интересува! Колкото повече напира, толкова повече отпускам педала на газта… освен ако Околовръсното не е на баща му, тогава се извинявам“, „Скоро не бях виждал по-голям смешник! На мама сладкиша той…жалко, че някъде ще му остане Поршето сирак“, „Мале мале, с каква стъпка на балеринка подскача докато дойде до тебе тоя голям розов гангстер. Що не му каза, да не се излага така, че ще си изяде боя някъде, че и поршето ще му вземат“, „Подскача като пипитуда …..Трябваше с палка за мухи да излезеш, бавноразвиващ манекен. Комплексар, другия път гледай да паднеш на някой с по – рошави гърди и да почнеш да му развяваш достойнството така, както палката!!!“, пишат интернет потребителите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ