Манолова с драматичен апел към Петков, Нинова, Слави и Христо: Спрете да лъжете народа си!

мая манолова

Мая Манолова реши да нищи по тъмна доба драмата със спирането на газа за България от страна на Русия. Лидерката на „Изправи се БГ“ посочи виновниците в нейните очи за ситуацията.

Манолова призова Петков, Нинова, Слави и Христо да свикат парламента и да си спрат отпуските.

Ето какво точно пише Манолова:

“Газпром“ спря газа за България!
При това положение, я по-добре не си дарявайте заплатите за оръжие! Нищо, че премиерът ви призова.
Искам да е ясно чии са заслугите, че държавата вече е газов заложник:

Първо на премиера Борисов (ГЕРБ) – снима се с Путин и му подари куче, близки са, тогава защо не го предотврати?

На премиера Петков (ПП): обеща промяна. Не помага на Украйна, за да няма агония. А тя сега започва. И не чужда, а наша, българска, икономическа. Защо не я предотврати?

На икономическия министър и шеф на БСП Корнелия Нинова – тази нажежена до червено “истина”. Тя можеше го предотврати, стига да й беше една от червените линии. Но явно не е.

На енергийния министър на Слави Трифонов (ИТН) – от 4 месеца министър, отговарящ именно да го предотврати. Но и той е искал, но е нямал желание.

Затова ли Петков отива в Киев? А Нинова къде ще отиде – в Москва ли? А ДБ доволни ли са – “скъсахме” с руския газ, има алтернатива – но не ясно кога и на каква цена?

Искам да напомня на „влиятелните“ политически мъже, че с преклонена глава не става. Не става и със заравяне на главата в пясъка, в очакване проблемите да отминат или да се решат сами. Защото накрая сметката я плащат обикновените хора! Хубав урок и за любителите на снишаването, и за “смелчаците” за чужда сметка!

Петков, Нинова, Слави, Христо – свиквайте парламента, спирайте си отпуските, открийте заседанието, спрете да лъжете народа си и вземайте решения пред очите на народа! И дайте разумни решения за бизнеса, скока на цените и енергийно бедните! Спешно.

Очаква ви най-желаната газова доставка: народната любов!
И не, капачки за газ няма да събираме!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ