Борисов за правителството: Корупционери и схемаджии! Кражбата на милиарди ги сплотява (ВИДЕО)

бойко борисов 1

Реално пари в държавата сме докарвали ние, не само че не сме крали, а сме ги докарвали, и това във време на кризи. Ние не дадохме да мръдне държавата, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща на актива във Видин.

Една година промяна, чудовищна работа. Защо спите, видинчани, попита той.

Започнахме болници, благодаря и на кмета, който не се кри, благодари. Мога да говоря с часове какво сме направили за Видин и областта, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Корупционери и схемаджии. Тези хора прибират милиарди, заяви Борисов за управляващите.

ГЕРБ били крали 8 милиарда, 8 милиарда в тази зала не могат да се съберат. После от 8 станаха 4, станаха 2. Но докато говореха за нас, те откраднаха милиардите. Правят сметка, че кражбата така ги сплотява, че няма да паднат, каза още той.

Вчера по нито една телевизия не искат да кажат името на посредника – фирма, която е резервирала капацитет от газ на гръцкия терминал. Сега вместо от евтиния, трябва да взимаме от скъпия частен газ. Те са нагли. Да открадне по 100 милиона на месец – това е бяло крадене. Първо започнаха да теглят по половин милиард на седмица. Каква им е схемата? Правят сметка, че кражбата така ги сплотява, че няма да паднат. Но третата година, когато влезем в управление, първото нещо, което ще заварим, са падежите на заемите за милиарди, каза още Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ