Илияна Йотова отде чак в Клисура, за да опъне ушите на Кирил Петков за глупостта му

7 Dni Bulgaria01.05.2022
илияна йотова

Единственото усилията на за добруването на хората, днес е това което трябва да ни обединява. Приоритет трябва да се взимат смелите решения. България има нужда от силни хора. Като тези, като живеят в Клисура. За съжаление това не го виждам, виждам колебливите, както вътре в страната така и на вън. Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова, която е в бунтовното градче, честванията по случай 146 години от избухването на Априлската епопея. 

Категорично не е уместно сравнението с Априлското въстание и войната в Украйна, каза Йотова, визирайки изказването на премиера Кирил Петков.

„Има  различни мнения и аз ги чета, но употребата на определението „някакви хора“ за героите на България, за мен е недопустимо“.

В Белокаменна Клисура, днес след официалните изказвания, над 150 души ще се включат във възсстановката, която започва в града, а после боевете  се преместват при паметника на клисурския герой Боримечката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ