Ексклузивно! Мегазвезда от сериала „Скъпи наследници“ крие жестока семейна драма, която преобръща живота й /СНИМКА/

skapi-naslednici

Лорина Камбурова е само на 25 години, но вече има зад гърба си участия в 5 американски филма, в един турски сериал и в два български филма – „Връзки“ и „Скъпи наследници“. Освен това се занимава с професионален дублаж и се изявява в музикална банда, пее, но и композира свои парчета, а в малкото свободно време, което й остава ходи на въздушна йога и модерен балет, пише „Уикенд“.

В момента Лорина не играе в театъра, тъй като иска първо да натрупа опит в киното и пред камера. Актрисата е родена във Варна, а името Лорина баща й сънувал и помолил майка й да я кръстят така. От съвсем малко момиченце мечтата й била да стане певица. Обичала и театъра, тъй като за всеки неин рожден ден майка й я водела на опера. Била все още дете, когато родителите й се развеждат. А когато е едва 12 годишна губи майка си, а грижите за нея поема баба й.

„Всичко зависи от теб. Избираш как да насочиш енергията си. Не казвам, че е лесно. Всеки страда, всеки има загуби на близки хора в живота си. Ясно е, че можеш да седнеш и да страдаш, но може и да не го направиш. Няма ден, в който да не мисля за мама. С много работа над себе си, с четене на много духовна философска литература и задаване на въпроси разбираш, че трябва да продължиш, иначе и ти си загубен. Всеки може да го направи, не е толкова трудно, пък и винаги откриваш нещо ново за себе си“, казва Лорина как е съумяла да преодолее голямата трагедия в живота си и днес да бъде лъчезарна, а и доста успешна, млада дама.

Мъжът до Лорина се казва Георги и е финансист, а в свободното си време се изявява като диджей. За съжаление се разделят често, тъй като той живее в САЩ. От самото начало са се разбрали да се пазят от драми и сълзи.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ