Кръв, камъни и тояги край Карлово: Две фамилии си спретнаха жестоко меле, има арестувани

жандармерия полиция

Масов бой си спретнаха две фамилии от пловдивското село Христо Даново. От полицията съобщиха за „Марица“, че дивият скандал се разразил към 18.30 часа в петък. Десетки роми от два враждуващи рода се скарали, а скандалът бързо прераснал в раздаване на тупаници. Екшънът станал още по-зрелищен когато започнали да се мерят с камъни и да се удрят с тояги.

Свидетели се ужасили докъде може да се стигне и подали сигнал в полицията. Униформените, които пристигнали на място, заварили кървава картина. Благодарение на бързата намеса на карловските полицаи и на служители от сектор „Специализирани полицейски сили“, ситуацията е овладяна бързо без да има сериозно пострадали.

Като инициатори на конфликта в полицейския арест за срок до 24 часа са отведени петима мъже. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е и Районната прокуратура, съобщиха още от полицията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ