Деси Атанасова: Рашковото МВР е подслушало над 1000 българи! Към някой от 20-те имоти ли хвърчат пари?

десислава атанасова

Рашковото МВР е подслушало над 1000 български граждани и то в период на предизборна кампания, толкова са издадените разрешения за периода октомври-декември 2021 г. Около 900 разрешения са издадени в периода януари-март 2022 г. Рязко се увеличи престъпността ли или Рашков искаше да знае какво се случва по централите на политическите партии?

Това заяви шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на брифинг в Народното събрание, на който от партията разкритикуваха остро предложените от правителството антикризисни мерки.

“Бойко Рашков изскача от нищото в два случая – когато правителството има грандиозен проблем или когато сме в предизборна кампания. Сигналът, които правителството даде днес е, че се готвят за предсрочни избори.”, посочи Атанасова.

”Докато в столицата има стрелби, Рашков отново говори за “Хемус“ и за чували с пари. Вече една година Рашков е на чело на МВР. Какво откри за тази една година този борец за демокрация и за законност от всичко, което беше заявявал преди това или се е конценрирал само върху борба с политическия опонент”, запита още тя.

По думите ѝ вътрешният министър не говорел за увеличената престъпност, а си избирал една медия, пред която да даде магистрално интервю “как някакви пари отивали до някакви населени места близо до София”.

”Г-н Рашков, вие живеете в Симеоново в един от 20-те си имота, да не би там да отиват някакви пари. Или вече не назовавате поименно къде точно отиват тези пари, след като ГЕРБ внесе иск за 100 хил. лв. срещу вас?”, каза Атанасова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ