Нова версия за екшъна: Пребили братя Йомови заради жена! Извикали баща си да ги спасява

7 Dni Bulgaria21.05.2022
ария

Нова версия за невероятния екшън с двама простреляни, в който бяха замесени националът по футбол Георги Йомов и гаджето му Ария, прочута попфолк певица. Жесток побой над футболиста от ЦСКА и брат му Теодор е предшествал стрелбата на баща им Цецко в краката на двама мъже на бензиностанция на Околовръстното шосе в София.

Това стана ясно на заседанието в Софийския районен съд за гледане на мярката за неотклонение на Йомов-старши, съобщи в. „Телеграф“. Той е обвинен за закана за убийство и хулиганство. Инцидентът стана на 16 май т.г. малко след 22 часа, след като две компании се скарали. Според едни информации поводът бил паркирана кола. Според други непотвърдени официално източници обаче искрата на скандала била запалена заради обидни реплики за жена.

Защитата на Цецко Йомов твърди, че синовете му са били нападнати и имат медицински свидетелства за боя. В разгара на екшъна един от тях е позвънил на баща им и той пристигнал. Разследването е установило, че 43-годишният Йомов извадил пистолет, насочил го към И.

Петров и стрелял в левия му крак, след което насочил пистолета и към М. Вълчев и прострелял и него в левия крак. Бащата на футболиста е обвинен и за това, че се е заканил с убийство на Петров, като насочил оръжието към него с думите: „Ще ти пръсна главата“. Защитата обаче твърди, че са стреляли двама души – бащата и един от синовете.

В съда стана ясно, че присъстващите наоколо свидетели се уплашили и хукнали да бягат към близките сгради. Тодор Йомов и баща му не бяха открити от полицията и затова тя започна да ги издирва. Предадоха се на следващия ден заедно със законно притежавани оръжия. И двамата бяха задържани за 24 часа, но на 18 май Тодор излезе от ареста.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ