И децата им се смеят! Киро, Линда и Лорерите обърнаха на цирк училищен празник! НСО ги варди

a6f45c5859bcbda54f117677c678af36

В панаир на суетата и демонстрация на власт се превърна училищното тържество на Американския колеж в София снощи, съобщава ПИК.

Премиерът Кирил Петков и съпругата му Линда нахлуха на територията на училището с кортеж от няколко коли на НСО и чисто ново бронирано БМВ седмица.

Пазеха ги петнайсетина гардове.

Височайшото семейство пристигна заради дъщеря си Ема, която е възпитаник на елитния колеж и участва в училищния спектакъл на „Котките“.

Цирковете около семейство Петкови продължиха и в самата зала по време на представлението, забелязаха бдителни родители, подразнени от охраната на министър-председателя и подмазвачеството на ръководителите на колежа.

Президентът на училището Робърт Юинг и режисьорът Борис Панкин настаниха лично Петкови в зрителната зала, като преди това се скъсаха да се снимат с тях и да си правят селфита.

Все едно други родители и гости няма – нали уж всички сме равни, но някои явно са по-равни, язвително коментираха семейства на колежани.

Дори в салона премиерът бе придружен от охранители, които бяха завардили всички входове. Някои се настаниха плътно зад него в салона, маскирани като зрители.

Куриозното е, че Петкови бяха посрещнати в залата от друго височайшо семейство – прословутите

Даниел и Виолета Лорер. Техният син също е възпитаник на колежа, където таксита за обучение стартират от 7000 евро на учебна година. За чужди граждани, каквато е дъщерята на Кирил Петков, надвишават 18 000 евро.

Петкови и Лорери изцяло похитиха празника на децата със своите охрани и превръщайки се в център на внимание, коментираха родители на ученици.

Според тях е необяснимо защо премиерското семейство се ползва със специални привилегии В обкръжението на деца и защо се налага да парадира с особения си статут по време на училищен празник.

Тук са учили деца на много държавници, включително и на президента Плевнелиев, но никога не е имало подобни циркове, разказват учители.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ