Друмева с мощен залп: Киро и Асен водят фалшива политика! Скоро дългът ще стане 52 млрд. лв.

кирил петков асен василев лена бориславова

Председателят на Съюза на репресираните от комунизма „Памет“ Лиляна Друмева изстрелва мощен залп срещу фалшификациите с машинното гласуване, довело на власт харвардските аферисти Кирил Петков и Асен Василев, и катастрофалният им провал в управлението.

Кой има интерес от избори със софтуера, който безпрекословно избира Мадуро във Венецуела, и каква е целта на просто Киро и компания начело на държавата?

Машините имат доказани манитулативни възможности, затова искаме връщането на хартиените бюлетини, отсече Друмева.

И не само това, нека помислим за цифрата около 600 хиляди, която спомена Михаил Константинов, че не са гласували. Дори да не са гласували по тази причина, дори и половината да са, това е твърде висока цифра на фона на негласуващите в България. На всеки гражданин трябва да се даде възможност да гласува, категорична е тя.

Гражданинът не е убеден, че гласът му е правилно и вярно отчетен и предаден според новите избори с машини. Ние поискахме да видим контролните отрязъци, но така и не ги показаха. Това значи, че има нещо гнило, заяви Друмева. В комисиите е невъзможно дори с един глас да се излъже, била съм в комисии за избори, изтъкна тя.

В НС попаднаха случайни хора, особено сега. Ситуацията е просто трагична. Бих казала, че ме е срам, отсече той.

Сега виждам една фалшива политика, ние ги търпим, досега са изтеглили 32 млрд. лева. До момента, в който ще изтеглят 52 млрд. лв. – кой ще го плаща това? Това е някакъв ад!, отсече гостенката в студиото на ПИК.

Те го правят това, за да могат да гушнат колкото се може повече, докато ги търпим. Разбира се, че зад тях стоят Прокопиевци…А какво правят Да, България в коалиция с БСП, попита реторично тя.

Никога досега не сме имали толкова некомпетентно и арогантно правителство, а зад това се крие корумпираност, заяви тя.

Ние с пълна сила изнасяме оръжие за Украйна, оръжейната ни промишленост е единствената, която работи, смята Друмева.

Убедена съм, че Радев вижда, че неуспехите са стократни. Сега сигурно, ако аз съм на негово място, ще се стремя да оправя грешката си, смята тя.

Радев със сигурност трябва да бъде приеман поне нормално в собствената си страна. Ако мисли по Този въпрос, той вече си дава сметка, че е направил много сериозна грешка с това правителство и да я поправи, най-простото нещо за това са избори, заяви тя.

Ако президентът си дава сметка колко страшна зима ни очаква, той би направил всичко възможно, дори невъзможното, това правителство да си отиде, да има избори и от септември да започне да управлява нееднопартиен кабинет, посочи Лиляна Друмева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ