От последните минути! „Паяци“ налазиха стадион „Васил Левски“! Вдигат всички автомобили от паркинга…

Паяк вдига кола

Заради разширяването на платената зона за паркиране, започна репатрирането на автомобилите, спрели около Националния стадион „Васил Левски” в столицата. От утре работници ще маркират паркоместата, след което ще се поставят колчета, тъй като е предвидено паркингът да стане платен, предаде novini.bg 

„Паяци“ преместват колите на паркинга на моста пред стадиона, където е зелена зона, но няма да бъдат таксувани до края на деня. Това е и времето, в което собствениците на моторни-превозни средства трябва да ги преместят от там, или да заплатят такса.

За момента платена става частта между стадиона, булевард „Евлоги и Христо Георгиеви” и булевард „Драган Цанков”. Зоната между стадиона и езерото „Ариана” в Борисовата градина също ще се превърне в платена, но на по-късен етап.

От началото на средващия месец мястото пред стадиона ще се стопанисва от „Пазари Запад” и Столичната община. Освен автомобилите, търговците на велосипеди и ски аксесоари, които от години продават там, ще трябва да плащат наем на общината.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ