Тошко Йорданов с нов залп към Кирил Петков: Счупи се да пише СМС-и на депутат от ИТН

тошко йорданов

Хората бяха подведени, че има коалиция между нас, ДПС, ГЕРБ и „Възраждане“. А що се отнася до това, което се случи навън – не съм очарован от умнокрасивитета. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов. Той допълни, че днес докато е вървял дебатът за Никола Минчев, Кирил Петков се е „счупил да пише есемеси“ на депутат от ИТН. Йорданов обаче не пожела да разкрие името на народния избраник, атакуван от Киро с есемеси.

„Не е морално министър-председателят, докато ние обсъждаме оставката на председателя на Народното събрание, да стои вътре и да праща есемеси на наши депутати да гласуват обратно“, заяви той.

„Ходят като мутри, тормозят наши депутати. Плашат жени. Това е толкова… немъжко… Със сръбска музика и пари успяха да дръпнат петима човека. Не мисля, че хората са предатели. Но така се получи. Ако имаше нормален политически процес, без политически простотии, каквито се развяват в момента, ако бяха мъже по дух, а не по панталони, щяха да излязат от парламента. Но те не са мъже. Те са вкопчени в улицата и пискат“, допълни Йорданов

„Ако вървят нормално нещата и те не напазаруват нови хора, това правителство ще падне… Нас ни наричаха „патерица на ГЕРБ“, после „патерица на ДПС“. В ПП обаче има хора, които се държат по лошо от Бойко Борисов. Ние отказваме да играем в тази игра. Какво лошо има в едни избори? Ако този парламент не може да излъчи стабилно управление, какво лошо има?“, заяви Тошко Йорданов.

Според него вариантът Ива Митева да стане отново председател на парламента „не е никак лош вариант“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ