Истинска инвазия: Натовски войници превземат украинки на плажа в Бургас

165607846998691

НАТО-вски войници опънаха мускулести тела на Северния плаж в Бургас. Редом с тях са и туристи от различни страни в Европа, като преобладават украински майки с децата си, пише Флагман.

След разговор със старшите спасители на пост на ивицата става ясно, че същинската част на летния сезон в морския град все още не е започнала.

Това вероятно се дължи на променливото време, което е характерно за юни месец, когато дъжд, вятър и жарко слънце се редуват през дни.

Засега на най-дългия плаж в Бургас обстановката е спокойна. От началото на месеца досега не се е налагало спасителите да се намесват, за да спасяват човешки животи. Морето не е бурно, а водата вече започва да се стопля.

Днес на бургаския плаж нямаше голям наплив от хора. Очакванията обаче са това съвсем скоро да се промени.

Според метеоролози до края на месеца ни очакват слънчеви дни и високи температури. С изключение на неделя и понеделник, когато има немалка вероятност да вали, времето до юли ще бъде подходящо за плаж.

След това, традиционно за Бургас, ни очакват още по-големи жеги през юли.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ