Парламентът се тресе! Кирил Петков изчезна, Тошко Йорданов: Крие се като жена в мазе!

тошко йорданов

Отсъствието на премиера в оставка Кирил Петков на редовния блицконтрол предизвика напрежение в пленарната зала. От „Има такъв народ“ поискаха 30 минути почивка, за да бъдат извикани в НС премиерът Петков, вицепремиерът Василев и външният министър Теодора Генчовска.

– Да не се крият като жени в някое мазе, а да дойдат тука, каза Тошко Йорданов.

– Това е сексистко и обиждате дамите, каза председателят Мирослав Иванов.

– Поправям се – да не се крият като зайци, допълни Йорданов.

„Ние имаме въпроси към премиера, въпреки че сме на тръни да не ни вкара в друга криза. Не разбираме какъв неотложен ангажимент има Петков, че да не дойде в НС. При положение, че вчера НС беше единствената институция, която работи да ни изкара от тази безизходица. Тази държава има една единствена институция, която се опитва да поеме отговорност – не премиера, президента, не е съдебната системата. Парламентът се опитва да ни извади от кризата. Всички се крият като мишки. Поканете Генчовска да отговоря тука. То не беше за Македония, то не беше за Русия. Премиерът казва, че тя е отговорна за всичко“, каза Тома Биков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ