Атанасова за Рашков: Този, срещу когото има проверки в КПКОНПИ, ли ще се бори с корупцията?!

бойко рашков

„Този, срещу когото има не знам колко проверки в КПКОНПИ, ли ще се бори с корупцията“? Такъв въпрос зададе председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова по време на брифинг в парламента по повод кандидатурата на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ (Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество).

Според нея, за да бъде вкарано за гласуване в парламента предложението Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ, то следва да бъде отговорено най-малко на три въпроса от този, който ще го вкара.

„Има ли Бойко Рашков проверки в КПКОНПИ? Има ли? И колко са те? Една, две или три? Колко са проверките на Бойко Рашков в КПКОНПИ, защото, ако сте забравили, уважаеми медии, през месец февруари или март на едно от изслушванията на г-н Цацаров, бивш председател на КПКОНПИ, в Комисията по корупцията той обяви, че има проверки за недекларирани имущество и финансови средства или несъответствие в КПКОНПИ на г-н Бойко Рашков. Питам този ли, срещу когото има, не знам колко, проверки в КПКОНПИ, ще се бори с корупцията? Абсолютно несериозно изглежда всичко това. Както може би Атанасов се бори с БСП и депутинизацията. Това е просто нон сенс“, категорична бе Десислава Атанасова.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ