МРЕЖАТА ГЪРМИ: Тези, които дойдоха да изпразнят несъществуващите чекмеджета на Борисов, напълниха своите

Бойко Борисов 3

Новината на деня – петорната компютърна експертиза на снимките и видеото на бившия премиер Бойко Борисов с кюлчетата и парите, заснети в резиденция „Бояна“, която показва, че те са били манипулирани, подпали социалните мрежи.

Това обяви евродепутатът Томаш Здеховски (ЕНП, Чехия), председателстващият комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент.

Младен Маринов, бивш министър на вътрешните работи:

Груб фалшификат и манипулация! Рухна основната опорна точка на Про Подмяната, а измамата с кюлчетата и чекмеджетата катастрофира. Отдавна твърдим това, което вече е официална позиция на европейските институции.

За съжаление, тази брутална измама доведе на власт днешните мошеници, които разрушиха държавността и ни докараха до икономическа катастрофа!

Маноил Манев, депутат:

Това е по въпроса със „шкафчетата“!!! Сега искам да видя ще има ли експертиза за „парапета“?!

Ивелин Николов, журналист:

Какво разбираме днес за първата серия от снимки със златни кюлчета в спалнята на Бойко Борисов (за втората серия снимки малко по-надолу в текста):

Снимките на златните кюлчета в спалнята на бившия премиер Бойко Борисов са манипулирани. Тази информация, установена от независима петорна експертиза, е предоставена от главния прокурор Иван Гешев на Комисията по бюджетен контрол. Сведенията са поискани от евродепутати, участвали в нейна мисия в България през април.

Манипулацията е установена чрез независима петорна компютърна експертиза, назначена от българските власти. Резолюцията на част от обектите на снимките – парите и златните кюлчета, се различава от резолюцията на останалите заснети предмети.

Служители на резиденцията заявили на разпити, че никога не са виждали подобни предмети. Освен това самите данни на снимките навеждат на мисълта, че са направени в течение на година и половина.

Изследванията на експертите показват, че предметите на снимките в течение на този период изобщо не са помръднали.

Относно втората серия снимки, публикувани преди – изборите, на които победи „Промяната“

Без да ги нося на специална експертиза ми направиха следното впечатление още тогава:

1. Дръжката на отвореното чекмедже с пари е различна от дръжката на затвореното чекмедже в спалнята.

2. Ръката, която отваря чекмеджето, очевидно е мъжка. Демек за втората серия снимки май и Мата Хари не знае какво е ставало в тази спалня и дали е ставало там изобщо.

Красен Кралев:

Най-голямата опорка на прокопиевите медии и техните метастази в националните телевизии отиде в канала!

Асим Адемов, евродепутат:

Петорна компютърна експертиза на снимките и видеото на бившия премиер Бойко Борисов с кюлчетата и парите, заснети в резиденция „Бояна“ показва, че те са били манипулирани. Това оповести председателстващият комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент и ръководител на мисията в България през април Томаш Здеховски.

Рухна един от митовете на опонентите ни, които дъвчеха тази тема непрекъснато. Дойдоха на власт с лъжи, управляваха с лъжи и лъжите им ги провалиха.

Време да вдигнат погледа си от чекмеджетата и кюлчетата и да видят бедствието, което ни натресоха пишман коалицията на Провалената Промяна.

Драгомир Младенов, ГЕРБ-младежи:

Две години под път и над път слушахме: „кюлчета, чекмеджета, евра, снимки“. И накрая, както цялата им работа: лъжа, лъжа и пак лъжа.

Зимата ще ни се види ужасна, защото тези, които дойдоха да изпразнят несъществуващите чекмеджета на Борисов, напълниха своите.

От началото на краткия им мандат, благодарение на техните политики газът поскъпна с 82%! Това са всичко на всичко 6 месеца.

И докато изпразваха нашия джоб, продължават нахално да сочат: кюлчетата, чекмеджетата, пурата, Банкя!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ