След скандалните записи на ДеБъ и измамата на Нинова: ГЕРБ призова Радев да насрочи избори незабавно

7 Dni Bulgaria22.07.2022
6

„Искаме да се  обявят предсрочни парламентарни избори и съставяне на служебен кабинет. Това се налага спешно, защото за всички е ясно, че третия мандат се протака, а това става ясно от изтекъл запис на ДБ, които направиха среща с групата си. Това заяви Десислава Атанасова по време на брифинг на партията.

„Няколко въпроса бих задала към демократите от социалистическа България, защото те днес подкрепиха скандални текстове. Първо стана ясно, че има парламентарно крило на ПП и Лена Бориславова. Става ясно и, че ако някой си направи бухалка от КПКОНПИ, то друг иска да участва в работата на тази бухалка и да я контролира по време на избори. Това е цитат на Христо Иванов, за да обясни отношението на Тошко Йорданов по повод закона, който трябва да се разгледа в зала“, обясни Атанасова и възмути, че по нищо не става ясно, Христо Иванов да е притеснен, че ще прави бухалка с която да се ходи на избори.

Атанасова заяви, че партиите в четворната коалиция, която след излизането на ИТН, е станала тройна лъжат българите още от деня, в който са взели третия мандат, че ще съставят правителство. „От записа научаваме, че те участват в разговорите само с информационна цел и ще поддържат словесна еквилибристика“, добави Атанасова.

Според Томислав  Дончев  страната ни се  намира в политическо безвремие и вакуум.

„Нормалното политическо клише е да кажа, че съм шокиран, но аз не съм. Сигурен съм , че дълго време ще се цитира това което е казал Христо Иванов в записа, но най-тъжното е, че в него  няма спор за външна политика не чух нищо за борба с корупцията, която е топ приоритет за тази коалиция. За тях та у бухалка. Истината е че са ви раздали безплатни билети за театър”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ