Шкварек: Все изкарват Слави „лошият“, задето разваля рахата на умно-красивите и ги порти

Слави Трифонов

Един и същ филм се повтаря няколко пъти и не разбирам как някак всеки път точно Слави изкарват „лошия“, пише анализаторът Кристиян Шкварек в личната си „Фейсбук“ страница.

С кое е лошият? С това, че излиза и оповестява пред народа нещата, които политиците говорят зад гърба му? С това, че напуска управление, в което самият той има лостове и министерства? С това, че прекратява парламент, в който е вкарал 25 депутати, докато всички социологии му дават да вкара 0 в следващия?

Айде да си кажем в прав текст – Слави е „злодеят“, защото е намръщен, плешив, кисел чичак от дивана, а Киро е „готин, свеж, ухилен“. Защото Слави разваля аномалията, в която градското умно-красиво е неестествено свръхпредставено с 32% (ПП+ДБ) от ефекта Радев през ноември, вместо естествените им ~10%.

Защото него „готините, софийски“ журналистки тип Миролюба и Генка не го харесват. Онези, дето се превиха да правят реклама на партийните итерации на градско-либералната си общност – ПП и ДБ.

Слави е лошият, защото не е от умните и красивите. Защото ги порти. Защото им развали рахата. Толкоз, който видял – видял.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ