Ексклузивно! На изпроводяк Бойко Рашков си назначава лични биячи от „Системата ни убива“

payimage-509404

На изпроводяк одиозният вътрешен министър в оставка Бойко Рашков си назначава лични биячи И преторианци в МВР, твърди ПИК.

Ванеса Петрова – дъщеря на Вера Иванова, и двете от „Системата ни убива“, е назначена в Специалните полицейски сили към СДВР.

Специалните полицейски сили към СДВР е онази полицейска част, която запази гражданския мир и предотврати опитите за държавен преврат под юмрука на Румен Радев, финансиран от забегналия хазартен бос с 19 обвинения Васил Божков.

По-късно, след като стана министър, Бойко Рашков обяви служителите на Специалните полицейски части за „биячи“ и направи опит да ги закрие. Сега обаче извършва лични назначения там на лица, участвали в уличните метежи и атаки срещу полицаите от самите части, опазили гражданския мир.

Въпросната дъщеря на Вера Иванова-Ванеса, участва в блокадата на полицейския бус до СУ „Св. Климент Охридски“ от „Системата ни убива“ и хората на Мая Манолова.

По същия начин през 2015 г. Румяна Бъчварова стана вътрешен министър, след като 2 години по рано дъщеря й Лора Филева, скачаше и демонстрираше агресивно поведение срещу полицаите, които охраняваха протестите срещу правителството на Пламен Орешарски.

Във Фейсбук Ванеса е представяна като крехко Девойче, което обаче е републикански и европейски шампион по бойни спортове. И още като „дете пораснало по протестите, момиче от МЛАДИТЕ СРЕЩУ СИСТЕМАТА! и лице от корицата на Системата ни убива!“ (правописът е в оригинал – бел. ред.).

Другата голяма хвалба за нея в социалните мрежи е, че „на 16 години поведе автошествията срещу Валери Симеонов, като единственото момиче с мотор“.

„Репресиите срещу Ванеса са жестоки, но тя е силна и ги побеждава с достойнство“, пишат още за нея хората, които я представят.

И с днешна дата „детето, израсло по протестите“ вече работи в Специалните полицески сили към СДВР. Вероятно, за да посреща с гърди протестиращите срещу новата власт.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ