Киро е забранил да проверяват леки коли през ВИП входа на МС, съмнителни лица влизат свободно

вход мс

Служители от НСО и източници от Министерски съвет потвърдиха, че през портала на ул. „Триадица“ (ВИП вход в Министерския съвет) от март насам свободно влизат цивилни автомобили, за които се предполага, че доставят алкохол, „пици с кристали“ и други специфични товари за нуждите на управляващите, предава ПИК.

Строго охраняваният Кирил Петков е издал заповед всички леки автомобили, които влизат през този вход, да не се проверяват, а пътуващите в тях лица да влизат свободно в правителствената сграда.

Вероятно това е и причината, поради която премиерът ОЩЕ не е предоставил на прокуратурата записите от вътрешните камери в МС, както и тези към административния вход на сградата.

Когато тези записи бъдат предоставени, истината за случващото се в тъй наречената „стая за почивки“ ще излезе на бял свят.

Лъснаха нови кадри на автомобили, за които служители на НСО твърдят, че им е било забранено да бъдат проверявани. Кадрите са от март, в дните около ареста на Бойко Борисов. Интересното е, че през въпросния ВИП вход имат свободен достъп не само автомобили, но и лица, които се движат пеш.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ