От БСП ревнаха: Служебното правителство от първия ден започна с чистките срещу нас!

борислав гуцанов

„Днес от Министерство на транспорта е освободена Гергана Алексова, която е член на БСП и е с безпорна експертиза и има редица награди. Считаме, че това е много лош сигнал. Не е нормално такова нещо да се случва в компания с особен обществен интерес и трябва да се внимава, какво се прави в НКЖИ. Будят много въпроси, защо от там се започна това действие, защото основната цел на служебния кабинет е осигуряването на честни избори, а не да се започва с уволнение през първия работен ден”. Това заяви Борислав Гуцанов от БСП по време на пресконференция на партията.

Той намекна, че Алексова е освободена, защото е започнала да разглежда сделки, които е сключило дружеството.

По думите на Георги Свиленски държавата не е в нестабилност, както се опитвал да внуши служебният кабинет на президента Радев.

„ Кажете ми с уволнението на Алексова как точно се справят с Ковид кризата, или как точно ще проведат честни избори. Тези хора започват с чистки и реваншизъм. Няма да позволим достиженията на управлението на бъдат унижавани. БСП даде всичко от себе си тези хора да станат президент и вицепрезидент”, категоричен бе той.

Той заяви, че БСП да учудени от ударите на президента съм БСП.

„Молбата ни е да не се занимава с БСП в следващите два месеца. Вместо да проверят машините те почнаха да правят чистки”, допълни той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ