Извънредно! Мъри с изненадващо решение за Ники Михайлов

станимир стоилов мъри

Пламен Андреев почти на 100% ще започне титуляр в домакинството на Хебър в събота (от 20:15 часа), вместо Николай Михайлов, съобщава БЛИЦ, базирайки се на сигурни източници в „синия“ клуб.

През целия тренировъчен процес от началото на седмицата Станимир Стоилов даде да се разбере, че твърдо ще заложи на 17-годишния младок, който опази суха мрежата си на финала с ЦСКА за Купата на България.

Мъри твърдо е на мнение, че Андреев ще замени успешно Михайлов, който допусна две безумни грешки на реванша с Хамрун Спартанс, загубен след дузпи и довел до отпадането от Лигата на конференциите.

Самият Стоилов обяви, че има огромно доверие на Андреев и не се притеснява да го пуска в игра като титуляр.

Ивелин Попов със сигурност ще запише сериозен брой игрови минути срещу Хебър, като от представянето му в заключителните две тренировки ще зависи дали ще попадне сред стартовите единадесет. Самият ветеран е напълно възстановен от контузията и е готов да се раздаде максимално за Левски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ