РЕЗИЛ: Областният на Видин се заключи в кенефа при въпрос за уволнени служители

огнян-михайлов-600x506

Областният управител на Видин Огнян Михайлов се заключи в тоалетна, за да избяга от неудобни въпроси. Поводът за срамната случка е въпрос от страна на Гошо Боеца, касаещ масови уволнения от временните областни управители.

До този момент от Областната администрация във Видин са уволнени 4 души, които работят като експерти и служители.

Направихме опит да се свържем с Огнян Асенов Михайлов, временно изпълняващ длъжността областен управител на Видин, но попаднахме на неговата секретарка, която също е била свидетел на срамната случка, пише zovnews.com.

Тя не уточни къде се намира в момента губернаторът Михайлов, но при въпрос на репортер на медията защо има масови уволнения, обясни по какъв регламент медиите имат право да задават въпроси…

Има списък с хора за уволнения и списък с хора за назначения. Това казаха за “Зов нюз” потърпевши от “подмяната” на служебното правителство на Радев.

Уволнените от Областна администрация Видин не са получили предупреждение и са освободени без едномесечно предизвестие, разбра “Зов нюз”.

Случаят стана известен благодарение на Георги Георгиев от “БОЕЦ”, който днес се е опитал да разговаря с агента от ДС, оглавяващ Видинската администрация.

“ДНЕС влязох при областния управител на Видин – Огнян Асенов. Да го питам за бруталните, масови и незаконни чистки и уволнения през последните дни. БОЕЦ сме залети със сигнали за уволнения и то на хора, които не са партийно обвързани – служители и експерти на средно и ниско ниво в администрацията – стотици случаи за последните дни.

Радев превзема държавната администрация през служебния кабинет по сталински! Директно го попитах – защо и на какво основание го прави без дори да се е срещал с тях, без да ги познава дори. Това са живи хора, не може по този начин да съсипваш човешки съдби и животи изпълнявайки мръсни поръчки.

И пак познайте какво се случи….

Областния управител на Видин Огнян Асенов, вместо да отговори на въпростите на БОЕЦ, да защити и аргументира своите решения и заповеди избяга и… се скри и заключи в тоалетната оставяйки ме в кабинета си!

ИЗБЯГА И СЕ ЗАКЛЮЧИ В КЕНЕФА, ХОРА!”, написа Георгиев в страницата на “БОЕЦ”.

Репортер на “Зов нюз” разговаря с Георги Георгиев, който каза че на много места в страната има уволнени служители от областните администрации и отново без предупреждение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ