Натясно! Романтичната двойка Киро и Лена, която уж си отивала, пак заедно на ,,Чаталджа“!

642ec6bccfc5daa5c5f6cd48cf395919

След покъртителния си анонс във фейсбук, че напуска озлочестена „промяната“, Лена Бориславова преди малко пристигна в компания на любимия Кирил Петков в партийния офис на „Чаталджа“, забеляза екипът на ПИК.

Романтичната двойка продължава да бъде зорко пазена от държавни гардове на НСО и когато се движат пеша, и в автомобилите и домовете им. Това си личи от кадрите на нашите фоторепортери.

Героинята от парапета небрежно пийваше капучино и пускаше срамежливо-премрежени погледи към своя единствен министър-председател.

Лена напуска, ама не съвсем, пошегуваха се комшии от столичната улица „Чаталджа“, където е разположен билдингът на ПП. В същата сграда живеят Асен Василев и одиозното семейство Лорер.

В момента Кирил и Лена вероятно свободно са се отдали на емоциите си, тъй като законната съпруга Линда е в Канада заедно с децата. Купешки казано, теренът е свободен.

На „Чаталджа“ Киро и Лена, която уж си отивала, бяха събрали предателите от ИТН Георги Георгиев и Кирил Симеонов. Предния ден пък там паркира баровският джип на Руди Гела. Тримата се пазарят за избираеми места в листите на ПП, като Гела вероятно ще е водач в Габрово.

Междувременно днес стана ясно, че Инспекторатът на служебния кабинет прави ревизия на всички граждански договори, сключени от Кирил Петков. Сред тях – и тези на Лена Бориславова.

Гардове зорко бдят за кефа на романтичната Двойка Лена и Киро, която с бодри крачки се отправя към „Чаталджа“

Най-строго пазените любовници в републиката. Гардът от НСО предизвикателно демонстрира, че е въоръжен.

Гълъбчетата пред входа на „Чаталджа“, където живеят Кокорчо и Лорерите.

Отцепникът от ИТН Кирил Симеонов предвкусва избираемо място в листите на ПП. Такава е цената на предателството.

Кирил Симеонов и Георги Георгиев-принципни политици, с висок морал, винаги верни на онези, които са ги пратили в НС.

Долу: баровският джип на техния патрон Руди Гела



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ