Шеф в Левски нарече Мъри гений и обясни за отстранен футболист: Искаше да сменим треньора

иво ивков

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков обяви Станимир Стоилов за гений. Той стори това по време на срещата във Враца с местни фенове на „сините“, а повод бе темата и ситуацията с хърватския защитник Анте Блажевич.

„Моля се в бъдеще треньорите да са такива – да допускат 1-2 грешки от десет трансфера. Това е допустимо, а Мъри е гений. Дори да трябва да плащаме на Анте Блажевич, бюджетът на Левски не е нарушен. Освен това му взехме по-добър и по-евтин заместник. За мен Блажевич е момче, което няма амбиции и не иска да се развива. Вместо да вземе обезщетението, предпочита да тича за здраве, въпреки че знае, че няма да получи шанс. На последната среща ми каза, че чака да сменим треньора“, обясни Ивков.

„Блажевич тренира отделно от групата и търсим начин, за да разтрогнем договора. Допуснах грешка с неговото привличане. Не успяхме да уцелим като психика и характер в него, за да носи екипа на Левски. Предпочетох да потърсим веднага разтрогване на договора му, отколкото да стои две години и да си взима заплатата. Най-лесно беше да го пускам в мачовете с Хебър, Спартак (Варна) и Пирин и да казваме колко е добър. Не искам да заблуждавам хората. Да, ще има някаква финансова загуба. Видяхме, че в първия мач допусна грешка в 25-ата минута и тогава може би сгреших. До момента играч, ок когото съм се отказал, не е стигнал до високо ниво“, допълни Станимир Стоилов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ