ЕКШЪН: Частен детектив пита Киро защо бърка под полата на Лена. Пиарката скочи като лъвица

кирил петков

Пиарка като истинска лъвица си е взел Кирил Петков. Новият сив кардинал на „Промяната“ Константина Маркова се хвърли самоотвержено да го брани от неудобни въпроси за парапетния скандал с Лена Бориславова в Стара Загора вчера, съобщава ПИК.

Какви ги е вършил бившият премиер, по онова време служебен министър на икономиката, с амбициозната юристка в частната столична Airbnb квартира, го попита старозагорецът Борислав Недев.

Бившият полицай и частен детектив под Аязмото културно изчака Петков да даде предварително уговорено интервю пред една-единствена телевизия, след което го приклещи с въпроси за въглищната енергетика, осигуряващи хиляди работни места на хората на хората в региона.

Странно защо лидерът на „Промяната“ настоява в разговора си с Недев да не бъде записван, след като вече е изрекъл удобните лъжи пред тв камерата. В противен случай отказва да отговаря на въпросите му.

На включена камера Недев успява да пита Петков за отношенията му с бившия началник на кабинета си: „На видеото с Лена Бориславова се виждат един кадри, не искам да ги коментирам… Но, ако е вярно, че има нещо такова, нормално ли е да я назначавате на такава длъжност, ако имате лични отношения с нея?“, пита будният гражданин.

Прелюбодеец Киро обаче се прави на Джон Траволта и кара събеседника си да го гледа в очите, като в същото време го обвинява, че е взел пари, за да му зададе въпроса за парапетния скандал.

Стига се до там, че Борислав Недев, а не пишман политикът Петков, възнаграждавал любовницата си с тлъсти държавни хонорари, е виновникът за хала на държавата. „Не ви ли е cpam, бe, чoвeк… Гледайте ме в очите… Заради хора като вас, на които ви плащат, България се намира в това положение“, ръси „остроумия“ обърканият от въпроса Петков.

В този момент в отбрана се хвърля саможepтвено и Ина Маркова, бивш пиар на БТВ, вадейки наличния си „боен“ арсенал: мобилния си телефон, за да снима с него наглия заралия, дръзнал да пита началника й защо бърка под полата на Бориславова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ