ЗАСЕЧКА: Хора на Копейкин погнаха Просто Киро на бензиностанция на AM „Тракия“ (ВИДЕО)

кирил петков 1

Хора на Костадин Костадинов от „Възраждане“ засякоха бившия премиер Кирил Петков на бензиностанция на магистрала „Тракия“ и решиха да му зададат няколко въпроса. Това стана ясно от видео, публикувано във Фейсбук.

Кирил Петков обаче не иска да отговори на някои от тях и започва в типичния си стил да повишава тон и да поставя контра-въпроси.

След като човекът, който прави видеото, му заявява, че е пчелар, Петков в добре отиграния си стил започва да обяснява, че уважава пчеларите и трябвало да се измисли начин българският мед да достигне до повече пазари.

Взаимните нападки продължават, а Петков отказва да отговаря на въпросите на човека и се скрива в рекламния автобус на ПП, с който той и аверите му обикалят из страната през последните дни.

Деен участник в разправията е и бившият заместник-министър на земеделието Иван Христанов, който сътвори огромния скандал на „Капитан Андреево“, след като с неадекватните си решения блокира границата и извършването на фитосанитарен контрол.

Авторът на видеото съобщава и, че Киро и компанията му, са придружавани и охранявани от HCO.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ