Хубавица от БНТ на косъм от смъртта, случи й се нещо ужасяващо

301184766_10227617717409452_8505379586496993441_n

Щерката на Ивайло Караньотов от първия му брак с актрисата Юлиана Караньотова преживя страшно премеждие в планината и без малко да я удари гръм по време на силна буря на Витоша.

Карина Караньотова отишла на поход в планина със съпруга си и малкия им син Иво. Но на косъм семейството на репортерката от БНТ се разминали с най-лошото.

„В събота беше най-екстремният ден ви живота ми. По-голямо приключение не ми се беше случвало. Дори близката и позната Витоша може да се окаже пълен кошмар и за най-опитния планинар“, разказва Карина за преживения ужас в профила си.

Семейството се губи в планината и попадат в буйна растителност, която е по-висока от сина им. В това време започва да вали. „В този момент започна и гръмотевичната буря. Светкавиците вече бяха доста близко и падаха до нас на ливадата , гърмеше много силно и решихме, че е най-добре да се скрием под скала и да спрем. Изключихме си телефоните, махнахме металните предмети и зачакахме гръмотевичната буря да отмине.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ