Борисов: ПП се дрънкаха в автобус по разбитата „Тракия“ до Бургас, после удобно си летяха със самолет

бойко борисов

„От „Продължаваме промяната“ дойдоха до Бургас с автобус и понеже бая се подрънкаха по разбитата магистрала, защото не я ремонтират, и на връщане не се върнаха по несъществуващата заради тях АМ „Хемус“, ами си летяха удобно със самолет. Не им се пътуваше 10 часа с автобус от Варна до София.“

Това каза лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов в Бургас, намеквайки, че пътуването на ПП е предизборна пиар акция.

Кирил Петков пристигна в Бургас с мегаавтобус – с 65-70 места, който бе брандиран с неговия лик и този на Асен Василев, пише Флагман.

Не е ясно колко човека са се возили, но в никакъв случай не са повече от 20, заедно с бургаската група. Автобусът бе спрян пред хотел България, където събра погледите. Наемането на брандиран рейс е характерно в кампаниите в Щатите, Франция и Израел. Този подход досега бе прилаган в България само от ДПС, които обаче действително обикаляха цялата страна с автобуса.

Ако се вярва на Борисов, на Кирил Петков му е писнало от „дупките и люшкането по пътищата“, не му се е пътувало 10 часа до София и за по-бързо се е качил на самолета. Действително от последните постове в официалната страница на „Продължаваме промяната“ се вижда, че към Шумен са потеглили само акад.Николай Денков и Никола Минчев.

„Ето това направиха – година и половина – нищо, лъжи. Нито чували намериха, нито каквото и да е нарушение, нищо, нула. 10 ръководства на АПИ смениха и пак същото“, добави Борисов по повод проверката, касаеща неговото управление и строежа на АМ „Хемус“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ