Бойко Борисов: Бяхме много добри! А ,,Промяната“ ви лъже със заплати, докараха ви и ,,Джемкорп“

бойко борисов

Бяхме добри, бяхме много добри. Издействахме си Европейско председателство, приемането в Еврозоната и Европейския банков съюз. Ние засега сме получили нула компенсации. Неслучайно си докараха „Джемкорп“. Това каза в Плевен лидерът на Герб Бойко Борисов.

Сега ви лъжат със заплати. Не може да ви докарат до нула. Оставихме в нарочна сметка да достроят магистралата до Плевен. Какви инвестиции ще пливлечаш, като по пътищата ни се пътува с часове.

4 милиона са изтекли от България за пет месеца пред посредници. Искат да влязат в управлението отново да крадат. Както го правят през бензина. Откраднаха ни и слогана ни за промяната, каза Борисов.

Всички наши участници по студията ходят с фактури, за да питат какви са договорите. Сега 800 милиона за „Булгаргаз“ ще се връщат след 2025 година. Какво е това дотиране, това перпетум мобеле, тези пари излизат от вашите джобове. Всичко плащате. Това е партията на посредниците. За две години къщичка за птички не направиха, една велоалея не направиха, а твърдяха за четири моста. Едни и същи клишета и лъжи. Нито имам кюлчета, нито банка, каза Борисов.

Той каза, че бензинът реално трябва да е с един лев по-евтин. Откъде е инфлацията, след като имаме жито, ечемик, слънчоглед, защо е скъпо олиото, ВПК работи. Инфлацията значи идва от посредниците, каза Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ