ЕКШЪН! Киро привиква Руди Гела за чатовете с Колтуклиева. Висш функционер на ПП: „Идиотът Руди да изчезне!“

радостин василев

Кирил Петков е извикал по спешност Радостин Василев, за да го нахока и да му разпореди да престане с бруталния тормоз над Соня Колтуклиева, защото с нелепото си поведение проваля предизборната кампания на „Продължаваме промяната“. Бесен от провала на Отмъстителната си мисия, Руди Гела изтрещя и сложи снимка на журналистката на профила си във Фейсбук.

Асен Василев изобщо не искал и да чуе обясненията на двойния ренегат, който предаде и ИТН, и ПП. Копия на чатове показаха, че той нарича кандидата за министър-председател „педераст“, предава ПИК.

Координатори от цялата страна негодуват срещу парашутиста, който води листата в Габрово.

Един от най-влиятелните функционери на „Продължаваме промяната“ написал смс до Асен Василев: „Този идиот Руди трябва да изчезне. Направо му блокирайте фейсбука. С всяка негова Дума, щетите за вас са по-големи. Никой не е спечелил от война с журналисти. Камо ли с такива като Колтуклиева“ (прилагаме факсимиле)

журналистката Соня колтуклиева е изпратила писмо до Кирил Петков и Асен Василев, съпредседатели на ПП „Продължаваме промяната“, в което се казва: „Бих искала да изразя своето категорично несъгласие моя снимка да се използва за агитация в предизборната кампания на ПП „Продължаваме промяната“, както това е сторил г-н Радостин Василев, водач на листата на партията в 7МИР-Габрово.

Възмутена съм от този нагъл и противозаконен акт на ваш кандидат-депутат.

Известявам Ви, че напоследък г-н Радостин Василев ескалира във Фейсбук агресивни атаки срещу мен, придружени от просташки нападки и фалшиви твърдения за моята житейска биография.

Шокирана съм, че това се случва в хода на предизборната кампания на ПП „Продължаваме промяната“ и силно се надявам Вие да не толерирате подобно брутално поведение.“

Соня Колтуклиева е изпратила жалба до Централната избирателна комисия, в която призовава да бъде санкциониран злосторникът Радостин Василев за незаконното използване на нейната снимка.

Журналистката е изпратила сигнал и до централата на Фейсбук и до МВР за виртуален тормоз.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ