Гърми голям скандал между министър Шишков и строителите на интерконектора с Гърция, става напечено

министър шишков

Имахме доста делови, но и малко остър разговор със строителя на интерконектора Гърция-България. Веднъж за документите, втори път за това, че те имаха поети ангажименти и не ги завършиха. Това каза на брифинг министърът на регионалното развитие Иван Шишков.

„Бяхме направили график за довършването на минималните строителни дейности, които бяха останали. Срещата днес беше планирана миналия петък, за да видим напредъка. Частично имаме довършени част от нещата, за съжаление, част от ангажиментите, които бяха поети вторник и сряда, не са завършени”, уточни министърът.

Строителят поел ангажимент първият етап на обекта да е готов до неделя вечер. „Строителният надзор си е представил почти всички документи. Тези, които има да представя строителят, забелязвам, че не са в нужното темпо. Затова казвам, че днес имах малко остър разговор”, обясни още той.

Шишков посочи, че миналия път на обекта е казал, че е изключително доволен, днес обаче не можел да направи същото.

„Не мога и да кажа, че има големи проблеми. Тоест, може би, трябваше да не хвалим толкова рано строителя. Днес си поговорихме добре и се надявам в неделя той да си спази ангажимента и да завърши етапа от строежа”, подчерта министърът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ