Обичаният водещ и актьор Михаил Билалов взриви ефира и обиди половин България

Билалов1

Михаил Билалов обиди жестоко феновете на ЦСКА. Водещият на „Стани богат“, който не крие симпатиите си към Левски, за пореден път намери начин да жегне „червена“ България.

На един от участниците в снощното предаване се падна футболен въпрос за 1500 лева, а ЦСКА и Левски бяха замесени в него:

„Кой български отбор е отбелязал 5 гола в официален мач срещу Барселона?“

Участникът трябваше да избира измежду:
А. ЦСКА
B. Левски
C. Ботев (Пловдив)
D. Лудогорец

Верният отговор е добре известен на по-голямата част от футболните запалянковци у нас – Левски. „Сините“ побеждават Барса с 5:4 през 1976 година в 1/4-финал реванш от Купата на УЕФА, но отпадат, след като губят с 0:4 първата среща. Това обаче не беше известно на човека, който стоеше на стола срещу Михаил Билалов.

Участникът маркира ЦСКА за верен отговор, и въпреки че водещият на три пъти го попита дали е убеден в това и му подсказваше, че ще сгреши, той не се разколеба.

„Ако беше ЦСКА, аз щях да си изляза от тук!“, изцепи се Билалов, имайки предвид, че „червените“ няма как да вкарат 5 гола във вратата на Барселона.

След това водещият на „Стани богат“ добави още нещо, с което обиди още повече цесекарите – „А знаеш ли защо обичам ЦСКА – за да може Левски да го бие!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ