От последните минути! Борисов хвърли бомба от Хановер, разплака Киро: България е в тежка криза!

306080209_3489241451303900_1095142457097437029_n

Продължават срещите на бившия премиер Бойко Борисов в Хановер. Лидерът на ГЕРБ е в Германия на 35-ия конгрес на Християндемократическия съюз (ХДС).

Там той е по покана лично на председателя на ХДС Фридрих Мерц. Една от многото срещи на Борисов в петък, беше именно с Мерц.

„България е в тежка икономическа и енергийна криза, но най-големият проблем в страната е разделението в обществото. Това казах по време на разговор с председателя на ХДС Фридрих Мерц.

Запознах го с антикризисната програма на ГЕРБ по сектори, която ще представим следващата седмица и конкретните мерки в нея за преодоляване на високите цени на тока и газа.

Споделих на Мерц, че решението е стабилно управление, а не избори след избори, които водят до несигурност в живота на българските граждани. Само за последната година и половина страната ни е изправена пред четвърти по ред избори, а кризите се задълбочават, защото липсва правителство, което да поеме отговорност.

Фридрих Мерц пожела успех на ГЕРБ-СДС на предстоящия вот“, написа Борисов във Фейсбук след срещата си с Мерц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ