Изтече скандално ВИДЕО от 6-ти септември! Кирил Петков наистина е срам!

7 Dni Bulgaria10.09.2022
кирил петков 1

Кирил Петков придоби невероятни способности. Той спокойно може да влезе в рекордите на „Гинес“ за първият човек, който се е клонирал, пишат в коментари потребители на социалните мрежи. Причината – на 6 септември бившият премиер реши да облече агитационната си тениска и да си направи няколко снимки в наводнените Карловски села.

Докато се опитваше да предложи на хората консерви и оглеждайки щетите от потопа, Петков не бе посрещнат никак радушно, че дори беше изгонен от хората, които само преди няколко месеца са му гласували доверие. В своя защита, че не си прави пиар, Петков обяви, че от сутринта ринел кал и не е спирал да работи.

По-рано през деня обаче и по-точно преди обяд, той се включи в социалните мрежи от София, за да честити Съединението на България. Колкото Петков се клонира, толкова и помогна в Карловско на хората, които не бяха никак очаровани да го видят. Срам, Киро, срам!

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ