НОВ СКАНДАЛ: Бесен баща скочи на Просто Киро, автобусът на „Промяната“ 30 минути обгазява хлапета

кирил петков

Нов скандал с Kиpил Петков и „Продължаваме промяната“! Брандираният автобус на партията му блокира Детска площадка във Враца и в продължение на половин час, на включен двигател, е обгазявал хлапетата на катерушките.

За поредната простотия на Просто Киро разказа с видео в социалните мрежи Петър Коцев.

Врачанинът не издържа на нахалството от страна на променкаджиите и след вчерашната среща на Петков с врачани, го причака, за да го попита не го ли е срам да трови децата на града под Околчица.

„Г-н Петков, имам само един въпрос към вас. Как може да спрете пред детския център? Половин час автобусът работи. Нормално ли е да обгазявате децата. Кажете това нормално ли е, нали сте лице на „промяната“. А сте спрели и на средата на улицата. Паркинтът е там долу. Като не можете да влезете в паркинга, на средата на пътя ли трябва да спрете. И то след завой и пешеходна пътека. Това ли е правилното решение?“, потърси сметка от Петков и компания ядосаният врачанин.

Кирил Петков обаче не благоволи нито да се спре да разговоря с Петър Коцев, нито пък поне да му се извини.

„Киро се скри зад охраната си“, добави в последствие ядосаният баща, чието дете също е било на площадката, въздухът над която е бил натровен от автобуса на ПП.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ