Мъже скочиха на Киро на летището: Отивайте си! Няма да управлявате вече вие, предайте и на Рашков…

кирил петков

„Няма да управлявате вече вие. И към Канада вече. Ние сме от Перник. Може да да предадете на Бойко Рашков, че със сигурност няма да му се получи.“ С тези думи се нахвърлиха върху бившия премиер Кирил Петков група мъже на летището в София. Заканата към Бойко Рашков пък е, защото той е водач на листата на ПП в Перник.

Той явно чака жена си и децата си от Канада, когато групата отива при него и го приканва незабавно да се връща в родината на Линда. Киро пристъпва като виновно дете от крак на крак и не знае какво да прави.

Ето как е описана цялата случка във „Фейсбук“ от един от участниците в нея:

Прибирам се от Белгия и кого да видя? Самият г-н Кирил Петков, за когото предположих, че си заминава за Канада, но уви, човекът очакваше жена си и децата си, които пристигат от Канада (най вероятно). Опитах се да завържа смислен разговор с него, но той едно си знае, едно си бае. He отговаряше на въпросите ми, но пък повтаряше едно и също. Едно и също повтаря и по телевизията, и на местата, които посещава и се сетих за клипа, който набра огромна популярност с Ивайло Шопски. Много е лесно, когато зад гърба си имаш опитни пиари, но когато си неподготвен и ти задават въпроси, на които не искаш да отговориш, защото знаеш, че те заснемат и отговорите няма да се харесат на симпатизантите ти, решаваш да си повтаряш едно и също. Попита ме дали имам деца и дали съм загрижен за България. Г-н Петков, аз съм загрижен за България, защото съм българин, израснал съм в България, уча и работя в България и се гордея с това.

Надявам се и синът ми да учи и работи в България, защото се убедихме, че западното образование не е кой знае какво. Определено му беше неудобно, когато го попитах Дали го е срам от това, че се гордее с факта, че е участвал в 24-часовия арест на най-големия опозиционен лидер в България. Това ли е Демокрацията, за която говореше навсякъде. Не знае и къде са онези 9 милиарда лева, за които не спираше да говори преди няколко месеца, уж имаше сериозни доказателства за тях, но още нищо не сме видели, къде са магистралите и мостовете, за които няма дори стартиран проект? Не искаше да говори и по темата с доставчиците, които оскъпиха цената на газа и въвличат във все по-голяма криза българския народ.

В допълнение към това Петков се закани, че ще продължи започнатото около арестите и преследването на лидера ни. По думите му, цитирам: „Това е само началото. Когато се върнем на власт и оправим кпконпИ и ще продължим!“ Моят колега Mihail Dinev ro репликира като го запита дали под да „оправим“ комисията има предвид това, комунистическия сатрап Бойко Рашков да я оглави Колегата Динев порица екс-премиера затова, че ПП ярко афишират „проевропейските” си виждания, а в крайна сметка използват комунистически похвати и му напомни решенията на българското правосъдие и висши европейски институции, които обявиха арестите за незаконни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ