От последните минути! Бус на ДеБъ, спрял неподходящо, предизвика зрелищно меле. Има ранен

катастрофа

Катастрофа между три автомобила в центъра на Пазарджик предизвика… политически страсти. Според очевидец предпоставка на тежкото ПТП, при което има ранен мъж, е бус, спрял неподходящо близо до светофара. А както се оказва, бусът е на „Демократична България“ (ДБ), пише glasnews.

„Лоша катастрофа на главната. Има ранен мъж. Хора, спазвайте дистанция и карайте внимателно. Забележете буса, който е спрял пред светофара и пречи на останалите водачи отзад да видят самия светофар. Бусът е на Демократична България…“, написа пазарджиклията.

Потребители на Facebook го репликират, че бусът е спрял в клетка за паркиране и че не той е проблемът за катастрофата. Други обаче смятат, че и общината има вина, защото никой не прави парко място на метри от светофар. Освен в Пазарджик.

Разбира се, коментарите под поста от чисто „шофьорски“ преминаха в политически, защото според някои „новината е извъртяна“, защото бусът е на ДБ.

„Катастрофата не е предизвикана от буса! Защо извъртате новините?!“, пита пазарджиклийка.

„Някъде да съм казал, че бусът е виновен? Това, което казвам е, че там не е подходящо да спират камиони и бусове, защото това е още една предпоставка за ПТП“, отговаря й мъжът, пуснал поста. И пита невинно: А защо в момента, в който стана ПТП-то и дойде полиция, се изнизаха като пръдня из гащи и ги нямаше?“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ