Шишо Бакшишо от Несебър остана без книжка! Няма да повярвате какво му направиха катаджиите!

такси

Удар срещу копърките, работещи в Новия град на Несебър, е извършен преди няколко дни, пише Флагман.бг.

Един от „изгорелите“ е популярният таксиджия Иван Великов, който е от поморийското село Горица, но живее в Несебър от няколко години, довериха участвали в акцията на ДАИ и КАТ.

Великов е добре познат на несебърлии. Двамата с жената, с която живее, бръмчат от години с жълти коли в черноморския град. Той е известен сред местните жители като Шишо Бакшишо.

От доста време Великов карал без разрешително за извършване на транспортна дейност. Срещу него има подаден сигнал в Икономическа полиция Несебър, че е използвал фалшифицирани документи за извършването на транспортна дейност, подправяйки подписа на общински служител в града. Флагман.бг получи сигнал за работата на такситата през юли.

Копърката на Великов е спряна навръх празника на Несебър – Света Богородица. По време на рутинна проверка от полицията Великов е прихванат да превозва туристи с една от колите си – Фолксафаген „Туран”.

„На празника на Несебър наглостта на двете копърки надмина всякакви граници. Беше поставил табелата на колата и чакаше туристите. Катаджиите го спипаха и му съставиха акт за превозване на пътниците без да има право на това. Колата бе спряна от движение, а книжката на Великов – отнета. Фалшивото разрешително е предадено на икономическа полиция”, уточнява нашият източник.

След отнемане на книжката му и фалшивото разрешителното, другата кола на Шишо Бакшишо, продължава да работи, установи репортер на медията.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ