АПИ заряза главен път наполовина направен, кипи огромно недоволство. Жител: Не ни чуват!

Ремонт 6 септември 03

Огромно недоволство на местни жители и туристи кипи покрай нескопосания ремонт на Агенция „Пътна инфраструктура“ на пътя Самоков-Мальовица, съобщава ПИК.

Огромни дупки са зейнали по трасето и са причина коли да се обръщат по таван. Живеещите в селата Бели Искър, Маджаре, Мала църква и Говедарци настояват за цялостна рехабилитация на трасето, но призивите им остават нечути.

Преди повече от седмица от Агенция „Пътна инфраструктура“ обявиха, че започват изкърпване на дупките. Тогава жители алармираха, че ремонтните дейности са започнали от средата на трасето – Говедарци, а не от Мальовица, както обикновено се прави.

„Към днешна дата най-големите дупки между Самоков и Говедарци са запълнени, но пътят от Говедарци до Мальовица продължава да прилича на швейцарско сирене“, сигнализира местен жител. И добавя, че служителите на АПИ са обяснили, че не се знае дали изобщо дупките ще бъдат запълнени.

Живеещите в района обаче са категорични, че лошият път ще прогони туристите през зимните месеци и настояват АПИ да си довърши работата по изкърпването на цялото трасе, а догодина да започне и пълното преасфалтиране.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ