,,Сините“ изтръпнаха! Мъри: ,,Юнайтед Груп“ обяви каква е ситуацията, каквото и да кажа е несериозно

станимир стоилов мъри

Имахме посещение в клуба, но хората си казаха конкретно и точно каква е ситуацията, аз каквото и да кажа е несериозно, предава 24 часа.

Kогато решат „Юнайтед Груп“, ще има някаква информация и тогава вече ще коментираме. Не искам да гадая или да заблуждавам хората. Много точно и ясно са си казали хората, аз няма какво да добавя.

Това обяви по повод днешното становище на „Юнайтед груп“ и „Спорт репъблик“ относно отношенията с „Левски“ наставникът на „сините“ Станимир Стоилов-Мъри.

„United Group наскоро проведе финансов и правен анализ на ФК „Левски“, резултатите от който бяха представени и в момента се разглеждат от ръководствата на United Group и Sport Republic. Анализът все още не е коментиран със собствениците и/или ръководството на ФК „Левски“. United Group и Sports Republic все още не са провеждали преговори относно придобиването на ФК „Левски“, пише в позицията.

Мъри говори на пресконференция преди утрешния мач със столичния „Септември“. Той идва след загубата с 1:2 от „Славия“ в отложен двубой през седмицата.

„Винаги, когато си постигнал негативен резултат и представянето не е било задоволително, е важно да покажеш реакция. Първото нещо, което ще искаме, е да се завърнем към агресията и динамиката и разбира се да играем по-добре.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ