Страшна трагедия! Дъщеря обяви баща си за издирване, а часове по-късно влак мина през него

влак

Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка с тежък инцидент на железопътна линия в района на град Исперих, при който е загинал възрастен мъж, предава БЛИЦ.

Около 10:00 часа, между селата Подайва и Тодорово в област Разград, машинист на влак забелязва човек, лежащ на ЖП линията. Подава звуков сигнал, но мъжът не реагира на сигнала. Незабавно са предприети действия за спиране на композицията, но разстоянието е твърде малко и се стига до фатален сблъсък. Мъжът е загинал на място.

Установена е неговата самоличност – той е на 76 години и страда от тежка форма на деменция. Тази сутрин е обявен за издирване от дъщеря си, тъй като изчезнал.

Разследването е възложено на следовател от Окръжния следствен отдел и се извършва под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Разград. На място текат огледи, разпитват се свидетели, назначени са множество експертизи.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ